Select Page

Catering Katwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Katwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Katwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Katwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Katwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Katwijk verzorgt HiP Catering Katwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Katwijk is uw partner!

Catering Katwijk

Buffet Katwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Katwijk? HiP Catering Katwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Katwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Katwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Katwijk

BBQ Katwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Katwijk? HiP Catering Katwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Katwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Katwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Katwijk

Borrel Katwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Katwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Katwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Katwijk

Lunch Katwijk

Wilt u een lunch bestellen in Katwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Katwijk.
Of het nou een luxe lunch in Katwijk betreft of een gewone lunch in Katwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Katwijk tot een walking lunch in Katwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Katwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Katwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Katwijk aan het juiste adres.

Catering Katwijk
Catering Katwijk

Over Katwijk

Katwijk is een kustplaats en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Katwijk is de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek, met op 31 januari 2023 66.635 inwoners (bron: CBS). Katwijk is na Den Haag de grootste badplaats qua inwonersaantal van zowel Zuid-Holland als Nederland. Katwijk fuseerde in 2006 met de aanliggende gemeenten Rijnsburg en Valkenburg tot een gemeente.