Select Page

Catering Noordwijk-Binnen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Noordwijk-Binnen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Noordwijk-Binnen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Noordwijk-Binnen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Noordwijk-Binnen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Noordwijk-Binnen verzorgt HiP Catering Noordwijk-Binnen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Noordwijk-Binnen is uw partner!

Catering Noordwijk-Binnen

Buffet Noordwijk-Binnen

Bent u op zoek naar een buffet in Noordwijk-Binnen? HiP Catering Noordwijk-Binnen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Noordwijk-Binnen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Noordwijk-Binnen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Noordwijk-Binnen

BBQ Noordwijk-Binnen

Bent u op zoek naar een BBQ in Noordwijk-Binnen? HiP Catering Noordwijk-Binnen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Noordwijk-Binnen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Noordwijk-Binnen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Noordwijk-Binnen

Borrel Noordwijk-Binnen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Noordwijk-Binnen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Noordwijk-Binnen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Noordwijk-Binnen

Lunch Noordwijk-Binnen

Wilt u een lunch bestellen in Noordwijk-Binnen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Noordwijk-Binnen.
Of het nou een luxe lunch in Noordwijk-Binnen betreft of een gewone lunch in Noordwijk-Binnen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Noordwijk-Binnen tot een walking lunch in Noordwijk-Binnen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Noordwijk-Binnen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Noordwijk-Binnen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Noordwijk-Binnen aan het juiste adres.

Catering Noordwijk-Binnen
Catering Noordwijk-Binnen

Over Noordwijk-Binnen

Noordwijk-Binnen werd in eerder tijd vooral gekenmerkt door het werk in de bloembollenteelt. Het grondgebied van Noordwijk bestaat nog voor een groot deel uit geestgronden. Samen met omliggende gemeenten wordt hierdoor de Bollenstreek gevormd.

In de gemeente is ESTEC gevestigd, een Europees centrum voor ruimteonderzoek en technologie, de grootste vestiging van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Het bezoekerscentrum van ESTEC, Space Expo, is een grote ruimtevaarttentoonstelling. De ESTEC ligt ver buiten de bebouwde kom van Noordwijk en grenst aan de Katwijkse kern Katwijk-Noord aan de duinkant.