Select Page

Catering Leerdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leerdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leerdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leerdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leerdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Leerdam verzorgt HiP Catering Leerdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leerdam is uw partner!

Catering Leerdam

Buffet Leerdam

Bent u op zoek naar een buffet in Leerdam? HiP Catering Leerdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leerdam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leerdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leerdam

BBQ Leerdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Leerdam? HiP Catering Leerdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leerdam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leerdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leerdam

Borrel Leerdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leerdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leerdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leerdam

Lunch Leerdam

Wilt u een lunch bestellen in Leerdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leerdam.
Of het nou een luxe lunch in Leerdam betreft of een gewone lunch in Leerdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leerdam tot een walking lunch in Leerdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leerdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leerdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leerdam aan het juiste adres.

Catering Leerdam
Catering Leerdam

Over Leerdam

Leerdam is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Leerdam is met 18.945 inwoners op 1 januari 2021 de grootste plaats binnen de gemeente en het gemeentehuis is er gevestigd. Op 1 januari 1986 werden de gemeentes Schoonrewoerd en Kedichem (met het dorp Oosterwijk) bij de gemeente Leerdam gevoegd. Per 1 januari 2019 ging de gemeente Leerdam op in de nieuw gevormde gemeente Vijfheerenlanden, die deel ging uitmaken van de provincie Utrecht. Per 1 januari 2018 waren de ambtelijke organisaties van de drie gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik al samengegaan.