Select Page

Catering Middelkoop

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Middelkoop de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Middelkoop haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Middelkoop van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Middelkoop kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Middelkoop verzorgt HiP Catering Middelkoop ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Middelkoop is uw partner!

Catering Middelkoop

Buffet Middelkoop

Bent u op zoek naar een buffet in Middelkoop? HiP Catering Middelkoop verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Middelkoop. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Middelkoop. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Middelkoop

BBQ Middelkoop

Bent u op zoek naar een BBQ in Middelkoop? HiP Catering Middelkoop verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Middelkoop, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Middelkoop staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Middelkoop

Borrel Middelkoop

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Middelkoop, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Middelkoop, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Middelkoop

Lunch Middelkoop

Wilt u een lunch bestellen in Middelkoop? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Middelkoop.
Of het nou een luxe lunch in Middelkoop betreft of een gewone lunch in Middelkoop, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Middelkoop tot een walking lunch in Middelkoop, wij zijn uw partner!

Stretchtent Middelkoop

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Middelkoop huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Middelkoop aan het juiste adres.

Catering Middelkoop
Catering Middelkoop

Over Middelkoop

Middelkoop is een buurtschap in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt in het oosten van de gemeente 1,5 kilometer ten noorden van Leerbroek en hoort ook bij Leerbroek.