Select Page

Catering Achterdijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Achterdijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Achterdijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Achterdijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Achterdijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Achterdijk verzorgt HiP Catering Achterdijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Achterdijk is uw partner!

Catering Achterdijk

Buffet Achterdijk

Bent u op zoek naar een buffet in Achterdijk? HiP Catering Achterdijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Achterdijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Achterdijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Achterdijk

BBQ Achterdijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Achterdijk? HiP Catering Achterdijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Achterdijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Achterdijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Achterdijk

Borrel Achterdijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Achterdijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Achterdijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Achterdijk

Lunch Achterdijk

Wilt u een lunch bestellen in Achterdijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Achterdijk.
Of het nou een luxe lunch in Achterdijk betreft of een gewone lunch in Achterdijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Achterdijk tot een walking lunch in Achterdijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Achterdijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Achterdijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Achterdijk aan het juiste adres.

Catering Achterdijk
Catering Achterdijk

Over Achterdijk

Achterdijk is een buurtschap in de gemeente Vijfheerenlanden, gelegen langs de gelijknamige dijk. De buurtschap is een vorm van lintbebouwing langs de Achterdijksche Wetering, en strekt zich uit vlak bij de Lang Nieuwlandsche Achterwetering. De buurtschap ligt ten zuiden van de kern Nieuwland, ook in gemeente Vijfheerenlanden, ten zuiden van Leerbroek en ten westen van Leerdam. Langs Achterdijk loopt een spoorweg, en het dichtstbijzijndste station ligt in Leerdam.