Select Page

Catering Leiden

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leiden de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leiden haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leiden van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leiden kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Leiden verzorgt HiP Catering Leiden ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leiden is uw partner!

Catering Leiden

Buffet Leiden

Bent u op zoek naar een buffet in Leiden? HiP Catering Leiden verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leiden. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leiden. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leiden

BBQ Leiden

Bent u op zoek naar een BBQ in Leiden? HiP Catering Leiden verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leiden, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leiden staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leiden

Borrel Leiden

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leiden, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leiden, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leiden

Lunch Leiden

Wilt u een lunch bestellen in Leiden? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leiden.
Of het nou een luxe lunch in Leiden betreft of een gewone lunch in Leiden, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leiden tot een walking lunch in Leiden, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leiden

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leiden huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leiden aan het juiste adres.

Catering Leiden
Catering Leiden

Over Leiden

Leiden is een stad en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Oude Rijn stroomt door Leiden voordat deze – even verderop – in zee uitmondt.

Dankzij de lakennijverheid behoorde Leiden van de late Middeleeuwen tot in de 17e eeuw tot de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. De gemeente Leiden telt 127.046 inwoners (31 januari 2023) maar het compacte, aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied van Leiden (Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude) telt 215.602 inwoners. De door het CBS gedefinieerde stedelijke agglomeratie omvat bovendien Katwijk waarmee de Leidse agglomeratie 282.207 inwoners telt. Het stadsgewest Leiden (CBS, door Eurostat en OECD aangeduid als metropolitan area NL507L3) omvat ook Teylingen en Noordwijk en heeft in totaal 365.913 inwoners. Daarmee hoort het stedelijk gebied van Leiden tot de 10 grootste agglomeraties in het land. Met 5.646 inwoners per vierkante kilometer is de stad Leiden sinds 2014, na Den Haag, de dichtstbevolkte gemeente van Nederland. Leiden is in ten minste 18 regionale samenwerkingen vertegenwoordigd, die elk een andere samenstelling hebben.