Select Page

Catering Leiderdorp

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leiderdorp de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leiderdorp haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leiderdorp van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leiderdorp kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Leiderdorp verzorgt HiP Catering Leiderdorp ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leiderdorp is uw partner!

Catering Leiderdorp

Buffet Leiderdorp

Bent u op zoek naar een buffet in Leiderdorp? HiP Catering Leiderdorp verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leiderdorp. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leiderdorp. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leiderdorp

BBQ Leiderdorp

Bent u op zoek naar een BBQ in Leiderdorp? HiP Catering Leiderdorp verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leiderdorp, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leiderdorp staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leiderdorp

Borrel Leiderdorp

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leiderdorp, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leiderdorp, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leiderdorp

Lunch Leiderdorp

Wilt u een lunch bestellen in Leiderdorp? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leiderdorp.
Of het nou een luxe lunch in Leiderdorp betreft of een gewone lunch in Leiderdorp, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leiderdorp tot een walking lunch in Leiderdorp, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leiderdorp

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leiderdorp huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leiderdorp aan het juiste adres.

Catering Leiderdorp
Catering Leiderdorp

Over Leiderdorp

Leiderdorp is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 27.723 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 12,28 km² (waarvan 0,7 km² water). Binnen de gemeentegrenzen ligt nog de buurtschap Achthoven.

Leiderdorp is vastgegroeid aan Leiden, maar beide gemeenten worden gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. Nabij Leiderdorp begint de tunnel onder het Groene Hart, die werd aangelegd voor de HSL-Zuid-spoorlijn. De tunnel komt bij Benthuizen weer boven de grond.

Leiderdorp onderhield tot 2013 een stedenband met het Slowaakse Šamorín.