Select Page

Catering Warmond

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Warmond de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Warmond haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Warmond van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Warmond kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Warmond verzorgt HiP Catering Warmond ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Warmond is uw partner!

Catering Warmond

Buffet Warmond

Bent u op zoek naar een buffet in Warmond? HiP Catering Warmond verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Warmond. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Warmond. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Warmond

BBQ Warmond

Bent u op zoek naar een BBQ in Warmond? HiP Catering Warmond verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Warmond, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Warmond staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Warmond

Borrel Warmond

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Warmond, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Warmond, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Warmond

Lunch Warmond

Wilt u een lunch bestellen in Warmond? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Warmond.
Of het nou een luxe lunch in Warmond betreft of een gewone lunch in Warmond, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Warmond tot een walking lunch in Warmond, wij zijn uw partner!

Stretchtent Warmond

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Warmond huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Warmond aan het juiste adres.

Catering Warmond
Catering Warmond

Over Warmond

Warmond is een dorp en een voormalige gemeente in Zuid-Holland, gelegen in de Bollenstreek, vlak ten noorden van Leiden, tussen Sassenheim en Oegstgeest. Per 1 januari 2006 is de gemeente met Sassenheim en Voorhout opgegaan in de gemeente Teylingen. Het inwonertal van de voormalige gemeente Warmond bedroeg op dat moment 4.915. Op 1 januari 2021 telde Warmond 5.020 inwoners.