Select Page

Catering Zoeterwoude-Rijndijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zoeterwoude-Rijndijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zoeterwoude-Rijndijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zoeterwoude-Rijndijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zoeterwoude-Rijndijk verzorgt HiP Catering Zoeterwoude-Rijndijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zoeterwoude-Rijndijk is uw partner!

Catering Zoeterwoude-Rijndijk

Buffet Zoeterwoude-Rijndijk

Bent u op zoek naar een buffet in Zoeterwoude-Rijndijk? HiP Catering Zoeterwoude-Rijndijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zoeterwoude-Rijndijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zoeterwoude-Rijndijk

BBQ Zoeterwoude-Rijndijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Zoeterwoude-Rijndijk? HiP Catering Zoeterwoude-Rijndijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zoeterwoude-Rijndijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zoeterwoude-Rijndijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zoeterwoude-Rijndijk

Borrel Zoeterwoude-Rijndijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zoeterwoude-Rijndijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zoeterwoude-Rijndijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zoeterwoude-Rijndijk

Lunch Zoeterwoude-Rijndijk

Wilt u een lunch bestellen in Zoeterwoude-Rijndijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zoeterwoude-Rijndijk.
Of het nou een luxe lunch in Zoeterwoude-Rijndijk betreft of een gewone lunch in Delft, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zoeterwoude-Rijndijk tot een walking lunch in Zoeterwoude-Rijndijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zoeterwoude-Rijndijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zoeterwoude-Rijndijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zoeterwoude-Rijndijk aan het juiste adres.

Catering Zoeterwoude-Rijndijk
Catering Zoeterwoude-Rijndijk

Over Zoeterwoude-Rijndijk

Zoeterwoude-Rijndijk is een woonkern in de Nederlandse gemeente Zoeterwoude, ingeklemd tussen de Oude Rijn in het noorden en de spoorlijn Leiden – Alphen aan den Rijn in het zuiden, alwaar het van 1878 tot en met 1930 een stopplaats aan had.

De plaats is ontstaan als lintdorp langs de Hoge Rijndijk, de zuidelijke, hoger gelegen oever van de Oude Rijn en is inmiddels vastgebouwd aan Leiden; waarvan het tot 2015 gescheiden werd door het talud, viaduct en brug van het inmiddels gesloopte hooggelegen tracé van autosnelweg A4. Hierdoor is de Rijndijk stedelijker van aard dan de overige kernen in de gemeente.