Select Page

Catering Maasvlakte

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Maasvlakte de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering op de Maasvlakte haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Maasvlakte van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis op de Maasvlakte kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Maasvlakte verzorgt HiP Catering Maasvlakte ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Maasvlakte is uw partner!

Catering Maasvlakte

Buffet Maasvlakte

Bent u op zoek naar een buffet op de Maasvlakte? HiP Catering Maasvlakte verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis op de Maasvlakte. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Maasvlakte. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Maasvlakte

BBQ Maasvlakte

Bent u op zoek naar een BBQ op de Maasvlakte? HiP Catering Maasvlakte verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren op de Maasvlakte, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Maasvlakte staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Maasvlakte

Borrel Maasvlakte

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen op de Maasvlakte, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen op de Maasvlakte, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Maasvlakte

Lunch Maasvlakte

Wilt u een lunch bestellen op de Maasvlakte? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen op de Maasvlakte.
Of het nou een luxe lunch op de Maasvlakte betreft of een gewone lunch op de Maasvlakte, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen op de Maasvlakte tot een walking lunch op de Maasvlakte, wij zijn uw partner!

Stretchtent Maasvlakte

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Maasvlakte huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Maasvlakte aan het juiste adres.

Catering Maasvlakte
Catering Maasvlakte

Over Maasvlakte

De Maasvlakte, ook wel Eerste Maasvlakte genoemd ter onderscheid van de later aangelegde Tweede Maasvlakte, is een groot industriegebied dat is aangelegd in de Maasmonding. De vlakte ligt direct aan de Noordzee, ze maakt deel uit van de Rotterdamse haven en behoort tot de gemeente Rotterdam. De stad Rotterdam ligt echter 40 kilometer landinwaarts.

De Maasvlakte is in de jaren zestig aangelegd. In 1973 meerden de eerste schepen af. De Maasvlakte is gebouwd door het leggen van een ringdijk waarbinnen zand uit de Noordzee werd opgespoten. Dit vormt nu de bodem van de vlakte. In het zand zitten nog veel fossielen. Het gebied is daarom populair bij fossielenzoekers.

De belangrijkste bedrijven op de Maasvlakte zijn:

  • Maasvlakte Olie Terminal
  • De Delta Terminal van Europe Container Terminals
  • APM Terminals, containerterminal van Maersk
  • De kolen- en biomassagestookte energiecentrale van E.ON Benelux
  • LyondellBasell dat styreen en propeenoxide produceert
  • Het Europees Massagoed Overslagbedrijf alwaar overslag van erts en kolen plaatsvindt
  • Loders Croklaan dat een palmolie-terminal exploiteert.

De Maasvlakte was voor de bouw van Maasvlakte 2 het begin van de Betuweroute en de N15. In de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is Maasvlakte een aparte woonplaats in de gemeente Rotterdam.