Select Page

Catering Hoek van Holland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hoek van Holland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hoek van Holland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hoek van Holland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hoek van Holland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hoek van Holland verzorgt HiP Catering Hoek van Holland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hoek van Holland is uw partner!

Catering Hoek van Holland

Buffet Hoek van Holland

Bent u op zoek naar een buffet in Hoek van Holland? HiP Catering Hoek van Holland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hoek van Holland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hoek van Holland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hoek van Holland

BBQ Hoek van Holland

Bent u op zoek naar een BBQ in Hoek van Holland? HiP Catering Hoek van Holland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hoek van Holland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hoek van Holland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hoek van Holland

Borrel Hoek van Holland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hoek van Holland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hoek van Holland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hoek van Holland

Lunch Hoek van Holland

Wilt u een lunch bestellen in Hoek van Holland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hoek van Holland.
Of het nou een luxe lunch in Hoek van Holland betreft of een gewone lunch in Hoek van Holland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hoek van Holland tot een walking lunch in Hoek van Holland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hoek van Holland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hoek van Holland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hoek van Holland aan het juiste adres.

Catering Hoek van Holland
Catering Hoek van Holland

Over Hoek van Holland

Hoek van Holland is een kustplaats in Zuid-Holland, gelegen op de noordoever van de Nieuwe Waterweg waar deze de Noordzee bereikt. Hoek van Holland is een voormalige deelgemeente (sinds 2014 bestuurscommissiegebied) van de gemeente Rotterdam, maar ligt circa 25 kilometer ten westen van de stad Rotterdam. De gemeente Rotterdam is voor statistische doeleinden onderverdeeld in wijken en buurten, Hoek van Holland is Wijk 17 (CBS-wijkcode:059917).

De plaats grenst aan de noordoostelijke kant aan de gemeente Westland en aan de zuidoostelijke kant aan de gemeente Maassluis. Aan de westkant grenst Hoek van Holland aan de Noordzee en aan de zuidkant aan de Nieuwe Waterweg. Hoek van Holland, in de volksmond vaak kortweg “de Hoek” genoemd, heeft 10.200 inwoners en een oppervlakte van 14,1 km².