Select Page

Catering Oostvoorne

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oostvoorne de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oostvoorne haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oostvoorne van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oostvoorne kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oostvoorne verzorgt HiP Catering Oostvoorne ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oostvoorne is uw partner!

Catering Oostvoorne

Buffet Oostvoorne

Bent u op zoek naar een buffet in Oostvoorne? HiP Catering Oostvoorne verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oostvoorne. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oostvoorne. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oostvoorne

BBQ Oostvoorne

Bent u op zoek naar een BBQ in Oostvoorne? HiP Catering Oostvoorne verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oostvoorne, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oostvoorne staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oostvoorne

Borrel Oostvoorne

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oostvoorne, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oostvoorne, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oostvoorne

Lunch Oostvoorne

Wilt u een lunch bestellen in Oostvoorne? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oostvoorne.
Of het nou een luxe lunch in Oostvoorne betreft of een gewone lunch in Oostvoorne, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oostvoorne tot een walking lunch in Oostvoorne, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oostvoorne

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oostvoorne huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oostvoorne aan het juiste adres.

Catering Oostvoorne
Catering Oostvoorne

Over Oostvoorne

Oostvoorne is een dorp gelegen in de gemeente Voorne aan Zee op het eiland Voorne in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het inwonertal bedraagt 8.100.

Tot 1 januari 1980 was Oostvoorne een zelfstandige gemeente, bestaande uit de gelijknamige kern en Tinte. Per 1 januari 1980 werd de gemeente samengevoegd met Rockanje tot de nieuwe gemeente Westvoorne. Op 1 januari 2023 fuseerde die gemeente met de gemeentes Brielle en Hellevoetsluis tot de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Na 42 jaar verdween toen de naam Westvoorne.