Select Page

Catering ‘s Gravenzande

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar ‘s Gravenzande de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in ‘s Gravenzande haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering ‘s Gravenzande van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in ‘s Gravenzande kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delft verzorgt HiP Catering ‘s Gravenzande ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering ‘s Gravenzande is uw partner!

Catering 's Gravenzande

Buffet 's Gravenzande

Bent u op zoek naar een buffet in ‘s Gravenzande? HiP Catering ‘s Gravenzande verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in ‘s Gravenzande. Een andere mogelijkheid is…walking dinner ‘s Gravenzande. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering 's Gravenzande

BBQ 's Gravenzande

Bent u op zoek naar een BBQ in ‘s Gravenzande? HiP Catering ‘s Gravenzande verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in ‘s Gravenzande, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering ‘s Gravenzande staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering 's Gravenzande

Borrel 's Gravenzande

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in ‘s Gravenzande, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in ‘s Gravenzande, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering 's Gravenzande

Lunch 's Gravenzande

Wilt u een lunch bestellen in ‘s Gravenzande? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in ‘s Gravenzande.
Of het nou een luxe lunch in ‘s Gravenzande betreft of een gewone lunch in ‘s Gravenzande, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in ‘s Gravenzande tot een walking lunch in ‘s Gravenzande, wij zijn uw partner!

Stretchtent ‘s Gravenzande

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent ‘s Gravenzande huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent ‘s Gravenzande aan het juiste adres.

Catering 's Gravenzande
Catering 's Gravenzande

Over ‘s Gravenzande

‘s-Gravenzande (Westlands: Ut Breeje Durp) is een stad met 22.425 inwoners in 2021, gelegen in de streek het Westland. De plaats maakt deel uit van de gemeente Westland (provincie Zuid-Holland) en is de grootste nederzetting in die gemeente.

‘s-Gravenzande ligt gelegen in het westen van de gemeente Westland. In het noorden ligt de plaats Monster, in het oosten ligt Naaldwijk en in het zuiden liggen Maasdijk en Hoek van Holland. De zuidgrens loopt achter het Staelduinse Bos en langs de Middenwetering. De noord- en oostgrens volgt oude waterlopen als de Vlotwetering, Monsterse Vaart en Poelwatering. In het westen wordt ‘s-Gravenzande begrensd door een smalle duinstrook met daarachter de Noordzee.

Rond 1900 was het grondgebied van ‘s-Gravenzande twee keer zo groot als nu. Voorheen hoorde Hoek van Holland ook bij ‘s-Gravenzande, maar dit gebied is in 1914 afgestaan aan Rotterdam door de stormachtige ontwikkeling van de haven en het gereedkomen van de Nieuwe Waterweg. In 1939 en 1957 zijn nog kleine grenscorrecties uitgevoerd en is onder meer grondgebied afgestaan aan Monster. Tot ‘s-Gravenzande behoort ook de kleine kern Heenweg.