Select Page

Catering Zevenhoven

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zevenhoven de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zevenhoven haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zevenhoven van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zevenhoven kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zevenhoven verzorgt HiP Catering Zevenhoven ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zevenhoven is uw partner!

Catering Zevenhoven

Buffet Zevenhoven

Bent u op zoek naar een buffet in Zevenhoven? HiP Catering Zevenhoven verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zevenhoven. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zevenhoven. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zevenhoven

BBQ Zevenhoven

Bent u op zoek naar een BBQ in Zevenhoven? HiP Catering Zevenhoven verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zevenhoven, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zevenhoven staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zevenhoven

Borrel Zevenhoven

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zevenhoven, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zevenhoven, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zevenhoven

Lunch Zevenhoven

Wilt u een lunch bestellen in Zevenhoven? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zevenhoven.
Of het nou een luxe lunch in Zevenhoven betreft of een gewone lunch in Zevenhoven, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zevenhoven tot een walking lunch in Zevenhoven, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zevenhoven

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zevenhoven huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zevenhoven aan het juiste adres.

Catering Zevenhoven
Catering Zevenhoven

Over Zevenhoven

Zevenhoven is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Nieuwkoop, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 3.015 inwoners (2021).

De gemeente Zevenhoven werd op 1 januari 1991 samengevoegd met de gemeente Nieuwveen met als voorlopige naam Nieuwkoop. Vanaf 1 januari 1994 had de gemeente de naam Liemeer en vanaf 2007 zijn Liemeer, Ter Aar en Nieuwkoop gefuseerd tot de gemeente Nieuwkoop.

Van oudsher bestond de gemeente Zevenhoven uit het dorp Zevenhoven en de iets noordelijker gelegen lintbebouwing Noordeinde gelegen aan het riviertje de “Dobbe”. Het dorp Zevenhoven was voornamelijk Nederlands Hervormd, en Noordeinde overwegend rooms-katholiek.