Select Page

Catering Nieuwveen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwveen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwveen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwveen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwveen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuwveen verzorgt HiP Catering Nieuwveen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwveen is uw partner!

Catering Nieuwveen

Buffet Nieuwveen

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwveen? HiP Catering Nieuwveen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwveen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwveen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwveen

BBQ Nieuwveen

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwveen? HiP Catering Nieuwveen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwveen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwveen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwveen

Borrel Nieuwveen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwveen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwveen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwveen

Lunch Nieuwveen

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwveen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwveen.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwveen betreft of een gewone lunch in Nieuwveen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwveen tot een walking lunch in Nieuwveen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwveen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwveen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwveen aan het juiste adres.

Catering Nieuwveen
Catering Nieuwveen

Over Nieuwveen

Nieuwveen is een dorp in de gemeente Nieuwkoop, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 4.445 inwoners (2021). Tot 1991 was Nieuwveen een zelfstandige gemeente en tot 1 januari 2007 maakte het deel uit van de gemeente Liemeer. In Nieuwveen staat het gemeentehuis van de gemeente Nieuwkoop.

Nieuwveen kent veel tuinbouw en akkerbouw, maar ook veeteelt.