Select Page

Catering Noordwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Noordwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Noordwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Noordwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Noordwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Noordwijk verzorgt HiP Catering Noordwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Noordwijk is uw partner!

Catering Noordwijk

Buffet Noordwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Noordwijk? HiP Catering Noordwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Noordwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Noordwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Noordwijk

BBQ Noordwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Noordwijk? HiP Catering Noordwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Noordwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Noordwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Noordwijk

Borrel Noordwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Noordwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Noordwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Noordwijk

Lunch Delft

Wilt u een lunch bestellen in Noordwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Noordwijk.
Of het nou een luxe lunch in Noordwijk betreft of een gewone lunch in Noordwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Noordwijk tot een walking lunch in Noordwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Noordwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Noordwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Noordwijk aan het juiste adres.

Catering Noordwijk
Catering Noordwijk

Over Noordwijk

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 45.258 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 74,94 km² (waarvan 16,57 km² water).

De gemeente bestaat sinds de fusie met de gemeente Noordwijkerhout uit vier kernen.

  • Noordwijk aan Zee, vanouds een vissersdorp, is een badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km geworden. Van het vrije strand (na het strand van Katwijk) tot en met Langevelderslag. Ongeveer 3 km kuststrook ligt daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee kent twee boulevards die beide vernoemd zijn naar een koningin, de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Koningin Astrid Boulevard.
  • Noordwijk-Binnen straalt in de oude kern de rust uit van vroeger eeuwen. In 1992 is de oude dorpskern aangewezen als beschermd dorpsgezicht op grond van de Monumentenwet.
  • Noordwijkerhout, een dorp en voormalige gemeente ten noordoosten van Noordwijk.
  • De Zilk, een dorp met circa 2190 inwoners, grenzend aan Hillegom en Vogelenzang.

Naast deze vier kernen is er De Klei, een buurtschap ten zuiden van Noordwijk-Binnen. Ook Langevelderslag wordt tot Noordwijk gerekend.