Select Page

Catering Brielle

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Brielle de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Brielle haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Brielle van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Brielle kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Brielle verzorgt HiP Catering Brielle ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Brielle is uw partner!

Catering Brielle

Buffet Brielle

Bent u op zoek naar een buffet in Brielle? HiP Catering Brielle verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Brielle. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Brielle. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Brielle

BBQ Brielle

Bent u op zoek naar een BBQ in Brielle? HiP Catering Brielle verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Brielle, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Brielle staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Brielle

Borrel Brielle

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Brielle, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Brielle, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Brielle

Lunch Brielle

Wilt u een lunch bestellen in Brielle? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Brielle.
Of het nou een luxe lunch in Brielle betreft of een gewone lunch in Brielle, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Brielle tot een walking lunch in Brielle, wij zijn uw partner!

Stretchtent Brielle

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Brielle huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Brielle aan het juiste adres.

Catering Brielle
Catering Brielle

Over Brielle

Brielle ook wel Den Briel, is een stad in de gemeente Voorne aan Zee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Brielle is gelegen aan het Brielse Meer, een afgedamd gedeelte van de Maas dat zich tot belangrijk recreatiegebied ontwikkeld heeft. Het ligt ten oosten van de oude vaargeul Brielse Gat. Tot 1700 werd dit water gebruikt als verbinding naar Rotterdam, daarna trad verzanding op waardoor het Gat minder goed bevaarbaar werd. Het Goereese Gat was een alternatief.