Select Page

Catering Rotterdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rotterdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rotterdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rotterdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rotterdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rotterdam verzorgt HiP Catering Rotterdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rotterdam is uw partner!

Catering Rotterdam

Buffet Rotterdam

Bent u op zoek naar een buffet in Rotterdam? HiP Catering Rotterdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rotterdam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rotterdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rotterdam

BBQ Rotterdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Rotterdam? HiP Catering Rotterdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rotterdam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rotterdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rotterdam

Borrel Rotterdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rotterdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rotterdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rotterdam

Lunch Rotterdam

Wilt u een lunch bestellen in Rotterdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rotterdam.
Of het nou een luxe lunch in Rotterdam betreft of een gewone lunch in Rotterdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rotterdam tot een walking lunch in Rotterdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rotterdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rotterdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rotterdam aan het juiste adres.

Catering Rotterdam
Catering Rotterdam

Over Rotterdam

Rotterdam is een grootstedelijke gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telt 664.311 inwoners (31 januari 2023) volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op een oppervlakte van 319,35 km² (waarvan meer dan een derde water). Hiermee is de gemeente qua inwoners de op een na grootste gemeente van Nederland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Rotterdam is de gemeente met het hoogste percentage inwoners met een niet-westerse migratieachtergrond, op 1 januari 2020 had 38,9% van de inwoners een niet-westerse migratieachtergrond.