Select Page

Catering Capelle aan den IJssel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Capelle aan den IJssel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Capelle aan den IJssel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Capelle aan den IJssel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Capelle aan den IJssel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Capelle aan den IJssel verzorgt HiP Catering Capelle aan den IJssel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Capelle aan den IJssel is uw partner!

Catering Capelle aan den IJssel

Buffet Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een buffet in Capelle aan den IJssel? HiP Catering Capelle aan den IJssel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Capelle aan den IJssel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Capelle aan den IJssel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Capelle aan den IJssel

BBQ Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een BBQ in Capelle aan den IJssel? HiP Catering Capelle aan den IJssel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Capelle aan den IJssel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Capelle aan den IJssel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Capelle aan den IJssel

Borrel Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Capelle aan den IJssel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Capelle aan den IJssel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Capelle aan den IJssel

Lunch Capelle aan den IJssel

Wilt u een lunch bestellen in Capelle aan den IJssel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Capelle aan den IJssel.
Of het nou een luxe lunch in Capelle aan den IJssel betreft of een gewone lunch in Capelle aan den IJssel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Capelle aan den IJssel tot een walking lunch in Capelle aan den IJssel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Capelle aan den IJssel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Capelle aan den IJssel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Capelle aan den IJssel aan het juiste adres.

Catering Capelle aan den IJssel
Catering Capelle aan den IJssel

Over Capelle aan den IJssel

Capelle is gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Tot halverwege de twintigste eeuw was Capelle een klein dorp dat leefde van aan de rivier gerelateerde bedrijvigheid. De getijdenwerking in de IJssel bleek bij de watersnood van 1953 een groot gevaar te zijn en in 1954 werd begonnen met de bouw van het eerste deltawerk, de Stormvloedkering Hollandse IJssel, in combinatie met de bijbehorende Algerabrug die Capelle aan den IJssel verbindt met Krimpen aan den IJssel. In 1958 werden deze voltooid.

Vanaf de jaren vijftig werd wijk na wijk gebouwd, die veelal werden bevolkt door Rotterdammers. In 2001 is gestart met de laatste grote uitbreiding van Capelle aan den IJssel, de woonwijk Fascinatio.