Select Page

Catering Ridderkerk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ridderkerk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ridderkerk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ridderkerk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ridderkerk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ridderkerk verzorgt HiP Catering Ridderkerk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ridderkerk is uw partner!

Catering Ridderkerk

Buffet Ridderkerk

Bent u op zoek naar een buffet in Ridderkerk? HiP Catering Ridderkerk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ridderkerk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ridderkerk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ridderkerk

BBQ Ridderkerk

Bent u op zoek naar een BBQ in Ridderkerk? HiP Catering Ridderkerk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ridderkerk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ridderkerk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ridderkerk

Borrel Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ridderkerk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ridderkerk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ridderkerk

Lunch Ridderkerk

Wilt u een lunch bestellen in Ridderkerk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ridderkerk.
Of het nou een luxe lunch in Ridderkerk betreft of een gewone lunch in Ridderkerk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ridderkerk tot een walking lunch in Ridderkerk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ridderkerk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ridderkerk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ridderkerk aan het juiste adres.

Catering Ridderkerk
Catering Ridderkerk

Over Ridderkerk

Ridderkerk is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland IJsselmonde (een klein gedeelte ligt op het subeiland de Zwijndrechtse Waard). De gemeente telt 47.071 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 25,32 km². De gemeente is een van de BAR-gemeenten en maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Bij Ridderkerk ligt een druk verkeersknooppunt ‘Ridderkerk’ van de Rijkswegen A15 en A16. In Ridderkerk ligt ook Rijksweg A38, de kortste snelweg (1,5 km) van Nederland. Voor de postcodes liggen in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) alle woonplaatsen binnen de gemeente Ridderkerk “in” de woonplaats Ridderkerk. In de middeleeuwen was Ridderkerk een ambachtsheerlijkheid.