Select Page

Catering Barendrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Barendrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Barendrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Barendrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Barendrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Barendrecht verzorgt HiP Catering Barendrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Barendrecht is uw partner!

Catering Barendrecht

Buffet Barendrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Barendrecht? HiP Catering Barendrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Barendrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Barendrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Barendrecht

BBQ Barendrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Barendrecht? HiP Catering Barendrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Barendrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Barendrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Barendrecht

Borrel Barendrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Barendrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Barendrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Barendrecht

Lunch Barendrecht

Wilt u een lunch bestellen in Barendrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Barendrecht.
Of het nou een luxe lunch in Barendrecht betreft of een gewone lunch in Barendrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Barendrecht tot een walking lunch in Barendrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Barendrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Barendrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Barendrecht aan het juiste adres.

Catering Barendrecht
Catering Barendrecht

Over Barendrecht

De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan de oostrand hebben veel transportbedrijven hun opslag- en distributiehallen, voornamelijk, maar niet uitsluitend, voor verse groenten en fruit. In 1997 is begonnen met de aanleg van een Vinex-wijk op het grondgebied ten westen van de A29 met ongeveer 7600 woningen. Deze wijk heeft de naam Carnisselande gekregen. Sinds 25 oktober 2004 rijdt tramlijn 25 van de RET vanaf Rotterdam Schiebroek naar het nieuwe winkelcentrum Carnisse Veste gelegen in die nieuwe wijk.

Buiten het dorp Barendrecht behoren tot de gemeente: Smitshoek (voormalig dorp) en de voormalige buurtschappen Carnisse, Barendrechtse Veer, Koedood, Middeldijk en Noldijk.