Select Page

Catering Vlaardingen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Vlaardingen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Vlaardingen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Vlaardingen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Vlaardingen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Vlaardingen verzorgt HiP Catering Vlaardingen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Vlaardingen is uw partner!

Catering Vlaardingen

Buffet Vlaardingen

Bent u op zoek naar een buffet in Vlaardingen? HiP Catering Vlaardingen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Vlaardingen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Vlaardingen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Vlaardingen

BBQ Vlaardingen

Bent u op zoek naar een BBQ in Vlaardingen? HiP Catering Vlaardingen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Vlaardingen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Vlaardingen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Vlaardingen

Borrel Vlaardingen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Vlaardingen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Vlaardingen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Vlaardingen

Lunch Vlaardingen

Wilt u een lunch bestellen in Vlaardingen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Vlaardingen.
Of het nou een luxe lunch in Vlaardingen betreft of een gewone lunch in Vlaardingen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Vlaardingen tot een walking lunch in Vlaardingen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Vlaardingen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Vlaardingen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Vlaardingen aan het juiste adres.

Catering Vlaardingen
Catering Vlaardingen

Over Vlaardingen

Vlaardingen telt 73.925 inwoners en heeft een oppervlakte van 26,71 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen enkele oude kernen, zoals het oude dorp Vlaardingerambacht (nu de wijk Ambacht of Vlaardingerambacht) en de heerlijkheid Holy (nu de kern van de wijk Vlaardingen-Holy). Door de gemeente Vlaardingen loopt ook een vaart, genaamd de Vlaardingervaart.

Vlaardingen is vooral bekend als haringstad. De visserij (op haring, ansjovis en kabeljauw) is echter verleden tijd. Wel is het visserijverleden met name rond de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven nog goed herkenbaar. Een monument op het Grote Visserijplein van Govert van Brandwijk herinnert aan de vele vissers die op zee het leven lieten.