Select Page

Catering Simonshaven

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Simonshaven de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Simonshaven haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Simonshaven van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Simonshaven kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Simonshaven verzorgt HiP Catering Simonshaven ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Simonshaven is uw partner!

Catering Simonshaven

Buffet Simonshaven

Bent u op zoek naar een buffet in Simonshaven? HiP Catering Simonshaven verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Simonshaven. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Simonshaven. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Simonshaven

BBQ Simonshaven

Bent u op zoek naar een BBQ in Simonshaven? HiP Catering Simonshaven verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Simonshaven, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Simonshaven staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Simonshaven

Borrel Simonshaven

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Simonshaven, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Simonshaven, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Simonshaven

Lunch Simonshaven

Wilt u een lunch bestellen in Simonshaven? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Simonshaven.
Of het nou een luxe lunch in Simonshaven betreft of een gewone lunch in Simonshaven, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Simonshaven tot een walking lunch in Simonshaven, wij zijn uw partner!

Stretchtent Simonshaven

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Simonshaven huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Simonshaven aan het juiste adres.

Catering Simonshaven
Catering Simonshaven

Over Simonshaven

Simonshaven is een klein dorp in de gemeente Nissewaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 585 inwoners (2021).

Het dorp heeft een kenmerkend wit kerkje met oorlogsgravenkerkhof.

De plaatselijke voetbalvereniging is SV Simonshaven.

Het dorp is genoemd naar Heer Simon van (Putten en) Marckenburg, broer van Heer Nicolaas III van Putten en Strijen; hij liet hier in de middeleeuwen (13/14de eeuw) een haven aanleggen.

Tot en met 31 december 2014 was Simonshaven onderdeel van de gemeente Bernisse. Op 1 januari 2015 ging de plaats samen met de gemeente Bernisse en Spijkenisse op in de nieuwe gemeente Nissewaard.