Select Page

Catering Nieuw Beijerland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuw Beijerland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuw Beijerland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuw Beijerland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuw Beijerland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuw Beijerland verzorgt HiP Catering Nieuw Beijerland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuw Beijerland is uw partner!

Catering Nieuw Beijerland

Buffet Nieuw Beijerland

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuw Beijerland? HiP Catering Nieuw Beijerland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuw Beijerland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuw Beijerland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuw Beijerland

BBQ Nieuw Beijerland

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuw Beijerland? HiP Catering Nieuw Beijerland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuw Beijerland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuw Beijerland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuw Beijerland

Borrel Nieuw Beijerland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuw Beijerland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuw Beijerland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuw Beijerland

Lunch Nieuw Beijerland

Wilt u een lunch bestellen in Nieuw Beijerland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuw Beijerland.
Of het nou een luxe lunch in Nieuw Beijerland betreft of een gewone lunch in Nieuw Beijerland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuw Beijerland tot een walking lunch in Nieuw Beijerland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuw Beijerland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuw Beijerland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuw Beijerland aan het juiste adres.

Catering Nieuw Beijerland
Catering Nieuw Beijerland

Over Nieuw Beijerland

Nieuw-Beijerland is een dorp in het westen van de Hoeksche Waard (Zuid-Holland) met ongeveer 4.195 inwoners (2021).

Het dorp is gelegen aan het Spui, een getijrivier. Het water in de omgeving van Nieuw-Beijerland is nog aan de invloed van de getijden onderhevig. Er is een veerpontverbinding met Hekelingen bij Spijkenisse.

Nieuw-Beijerland werd in 1582 gesticht als voorstraatdorp, nadat de bedijking van de polder Nieuw-Beijerland en Nieuw-Piershil gereed was gekomen. Het dorp ligt in de noordoostelijke hoek van de gelijknamige polder en kreeg een planmatige aanleg, bestaande uit drie straten die de dijk volgen en drie straten die daar haaks op staan. Nieuw-Beijerland vormde tot 1984 een afzonderlijke gemeente. Bastiaan Kolbach, de laatste burgemeester van Nieuw-Beijerland, werd in dat jaar burgemeester van Korendijk, waarin Nieuw-Beijerland samen met de gemeenten Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland opging. Sinds 2019 maakt Nieuw-Beijerland deel uit van de fusiegemeente Hoeksche Waard. Het dorp wordt sinds 2013 aan de zuidkant uitgebreid.

Op 27 augustus 2022 werd de buurtschap Zuidzijde, ten zuiden van het dorp, zwaar getroffen toen tijdens een buurtfeest een vrachtwagen vanaf de dijk op een groep barbecueënde mensen inreed. Bij het ongeluk vielen volgens opgave van burgemeester Charlie Aptroot zeven doden (inclusief een ongeboren kind) en zeven gewonden.