Select Page

Catering Botlek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Botlek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Botlek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Botlek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Botlek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Botlek verzorgt HiP Catering Botlek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Botlek is uw partner!

Catering Botlek

Buffet Botlek

Bent u op zoek naar een buffet in Botlek? HiP Catering Botlek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Botlek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Botlek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Botlek

BBQ Botlek

Bent u op zoek naar een BBQ in Botlek? HiP Catering Botlek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Botlek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Botlek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Botlek

Borrel Botlek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Botlek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Botlek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Botlek

Lunch Botlek

Wilt u een lunch bestellen in Botlek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Botlek.
Of het nou een luxe lunch in Botlek betreft of een gewone lunch in Botlek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Botlek tot een walking lunch in Botlek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Botlek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Botlek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Botlek aan het juiste adres.

Catering Botlek
Catering Botlek

Over Botlek

De Botlek is een haven- en industriegebied in Rotterdam, gelegen ten westen van de Oude Maas tussen het Scheur en de A15. Het noordwestelijk deel van het gebied ligt op het voormalige eiland Rozenburg; het zuidoostelijk gelegen deel ligt op wat vroeger de Welplaat was. Het gebied is genoemd naar de Botlek, een gedeelte van de Nieuwe Maas. De naam Botlek verwijst volgens het Woordenboek der Nederlandsche Taal naar een “lek” in het zeegat van de Maas waar veel “bot” gevangen werd; in het Aardrijkskundig Woordenboek van Van der Aa is “het Botlek” een “aanmerkelijk buitengors” aan de westzijde van het voormalige eiland de Welplaat. Aan deze gors dankt dit voormalige deel van de Nieuwe Maas zijn naamswijziging tussen 1850 en 1875. De oude waterloop is in ieder geval opgegaan in de centrale geul van het Botlekgebied en heet nog steeds Botlek.