Select Page

Catering Zoetermeer

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zoetermeer de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zoetermeer haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zoetermeer van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zoetermeer kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Zoetermeer verzorgt HiP Catering Zoetermeer ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zoetermeer is uw partner!

Catering Zoetermeer

Buffet Zoetermeer

Bent u op zoek naar een buffet in Zoetermeer? HiP Catering Zoetermeer verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zoetermeer. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zoetermeer. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zoetermeer

BBQ Zoetermeer

Bent u op zoek naar een BBQ in Zoetermeer? HiP Catering Zoetermeer verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zoetermeer, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zoetermeer staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zoetermeer

Borrel Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zoetermeer, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zoetermeer, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zoetermeer

Lunch Zoetermeer

Wilt u een lunch bestellen in Zoetermeer? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zoetermeer.
Of het nou een luxe lunch in Zoetermeer betreft of een gewone lunch in Zoetermeer, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zoetermeer tot een walking lunch in Zoetermeer, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zoetermeer

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zoetermeer huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zoetermeer aan het juiste adres.

Catering Zoetermeer
Catering Zoetermeer

Over Zoetermeer

Zoetermeer wordt ook wel gezien als de zusterstad van Den Haag. Dit doordat in de jaren 60 Zoetermeer een groeikern werd van Den Haag en daardoor uitgroeide van klein dorp tot de grote stad die we nu kennen. In deze grote stad is een gezellig centrum te vinden met diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast worden er het hele jaar door de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd. Wat Zoetermeer extra aantrekkelijk maakt is dat de stad zeer goed te bereiken is via de A12 en het openbaar vervoer. Zoetermeer heeft twee treinstations en beschikt over diverse lijnen van Randstad Rail door de stad. Die verbinding heeft aansluiting met andere grote steden als Den Haag en Rotterdam.