Select Page

Catering Stompwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Stompwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Stompwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Stompwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Stompwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Stompwijk verzorgt HiP Catering Stompwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Stompwijk is uw partner!

Catering Stompwijk

Buffet Stompwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Stompwijk? HiP Catering Stompwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Stompwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Stompwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Stompwijk

BBQ Stompwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Stompwijk? HiP Catering Stompwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Stompwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Stompwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Stompwijk

Borrel Stompwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Stompwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Stompwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Stompwijk

Lunch Stompwijk

Wilt u een lunch bestellen in Stompwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Stompwijk.
Of het nou een luxe lunch in Stompwijk betreft of een gewone lunch in Stompwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Stompwijk tot een walking lunch in Stompwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Stompwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Stompwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Stompwijk aan het juiste adres.

Catering Stompwijk
Catering Stompwijk

Over Stompwijk

Stompwijk is een dorp, onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg, gelegen ten oosten van de Vliet of Rijn-Schiekanaal, en aan de Stompwijkse vaart. Stompwijk grenst aan de gemeente Zoeterwoude in het oosten en Voorschoten in het westen, Zoetermeer in het zuiden en Leiden in het noorden. Stompwijk is een echt polderdorp, gelegen tussen uitgestrekte polders waaronder de Zoetermeersche Meerpolder. Door de aanwezigheid van de tot 1965 door binnenschippers gebruikte Stompwijkse Vaart wordt het dorp gekenmerkt door zeer vele draai- en ophaalbruggetjes langs de vaart. Tussen de Stompwijkseweg en de buurtschap Wilsveen ligt een bekende en druk bezochte molendriegang (‘de drie molens’) met een visgelegenheid in de Driemanspolder.