Select Page

Catering Moerkapelle

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Moerkapelle de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Moerkapelle haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Moerkapelle van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Moerkapelle kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Moerkapelle verzorgt HiP Catering Moerkapelle ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Moerkapelle is uw partner!

Catering Moerkapelle

Buffet Moerkapelle

Bent u op zoek naar een buffet in Moerkapelle? HiP Catering Moerkapelle verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Moerkapelle. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Moerkapelle. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Moerkapelle

BBQ Moerkapelle

Bent u op zoek naar een BBQ in Moerkapelle? HiP Catering Moerkapelle verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Moerkapelle, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Moerkapelle staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Moerkapelle

Borrel Moerkapelle

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Moerkapelle, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Moerkapelle, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Moerkapelle

Lunch Moerkapelle

Wilt u een lunch bestellen in Moerkapelle? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Moerkapelle.
Of het nou een luxe lunch in Moerkapelle betreft of een gewone lunch in Moerkapelle, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Moerkapelle tot een walking lunch in Moerkapelle, wij zijn uw partner!

Stretchtent Moerkapelle

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Moerkapelle huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Moerkapelle aan het juiste adres.

Catering Moerkapelle
Catering Moerkapelle

Over Moerkapelle

Moerkapelle is een dorp in de in 2010 gevormde gemeente Zuidplas in de provincie Zuid-Holland. Daarvoor vormde het vanaf 1991 samen met het naburige dorp Zevenhuizen de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle.

De naam Moerkapelle duidt op de aanwezigheid van een kerkje of kapel aan het moeras. Het ontstaan van het dorp is verbonden met de geschiedenis van de polder De Wilde Veenen. Door de vervening en bepoldering van het moerasgebied ontstond er in de 17e eeuw bedrijvigheid en vestigden zich mensen in Moerkapelle. Na drooglegging wordt in de veenpolder landbouw, en later vooral veeteelt bedreven. Maar al ver voor de verveningsactiviteiten was er sprake van bewoning. Het gehucht ‘Op Moer’ is ontstaan rond 1400. Omstreeks 1560 wordt er voor het eerst melding gemaakt van een kapel. Dit gebouw heeft na de voltooiing van de dorpskerk in 1667 nog lang dienstgedaan als school en als boerderij. Het stond vermoedelijk op de hoek van de Dorpsstraat en de Moerdijkstraat, het bouwwerk dat daar stond brandde in 1905 geheel af. In 1845 had Moerkapelle 539 inwoners.