Select Page

Catering Benthuizen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Benthuizen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Benthuizen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Benthuizen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Benthuizen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Benthuizen verzorgt HiP Catering Benthuizen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Benthuizen is uw partner!

Catering Benthuizen

Buffet Benthuizen

Bent u op zoek naar een buffet in Benthuizen? HiP Catering Benthuizen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Benthuizen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Benthuizen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Benthuizen

BBQ Benthuizen

Bent u op zoek naar een BBQ in Benthuizen? HiP Catering Benthuizen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Benthuizen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Benthuizen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Benthuizen

Borrel Benthuizen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Benthuizen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Benthuizen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Benthuizen

Lunch Benthuizen

Wilt u een lunch bestellen in Benthuizen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Benthuizen.
Of het nou een luxe lunch in Benthuizen betreft of een gewone lunch in Benthuizen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Benthuizen tot een walking lunch in Benthuizen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Benthuizen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Benthuizen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Benthuizen aan het juiste adres.

Catering Benthuizen
Catering Benthuizen

Over Benthuizen

Benthuizen is een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Benthuizen ligt ten noordoosten van Zoetermeer en telt ongeveer 3.575 inwoners (2021). Een bezienswaardigheid in Benthuizen is de korenmolen De Haas uit 1772.