Select Page

Catering Bleiswijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bleiswijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bleiswijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bleiswijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bleiswijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Bleiswijk verzorgt HiP Catering Bleiswijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bleiswijk is uw partner!

Catering Bleiswijk

Buffet Bleiswijk

Bent u op zoek naar een buffet in Bleiswijk? HiP Catering Bleiswijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bleiswijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bleiswijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bleiswijk

BBQ Bleiswijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Bleiswijk? HiP Catering Bleiswijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bleiswijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bleiswijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Bleiswijk

Borrel Bleiswijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bleiswijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bleiswijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bleiswijk

Lunch Bleiswijk

Wilt u een lunch bestellen in Bleiswijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bleiswijk.
Of het nou een luxe lunch in Bleiswijk betreft of een gewone lunch in Bleiswijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bleiswijk tot een walking lunch in Bleiswijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bleiswijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bleiswijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bleiswijk aan het juiste adres.

Catering Bleiswijk
Catering Bleiswijk

Over Bleiswijk

Bleiswijk is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige gemeente telde 10.369 inwoners (1 juli 2006, bron: CBS) en had een oppervlakte van 21,99 km² (waarvan 0,82 km² water). Op 1 januari 2007 is de gemeente Bleiswijk samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs in de nieuwe gemeente Lansingerland.