Select Page

Catering Abbenbroek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Abbenbroek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Abbenbroek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Abbenbroek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Abbenbroek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Abbenbroek verzorgt HiP Catering Abbenbroek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Abbenbroek is uw partner!

Catering Abbenbroek

Buffet Abbenbroek

Bent u op zoek naar een buffet in Abbenbroek? HiP Catering Abbenbroek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Abbenbroek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Abbenbroek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Abbenbroek

BBQ Abbenbroek

Bent u op zoek naar een BBQ in Abbenbroek? HiP Catering Abbenbroek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Abbenbroek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Abbenbroek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Abbenbroek

Borrel Abbenbroek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Abbenbroek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Abbenbroek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Abbenbroek

Lunch Abbenbroek

Wilt u een lunch bestellen in Abbenbroek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Abbenbroek.
Of het nou een luxe lunch in Abbenbroek betreft of een gewone lunch in Abbenbroek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Abbenbroek tot een walking lunch in Abbenbroek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Abbenbroek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Abbenbroek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Abbenbroek aan het juiste adres.

Catering Abbenbroek
Catering Abbenbroek

Over Abbenbroek

Abbenbroek is een dorp in de gemeente Nissewaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft bijna 1.250 inwoners (2021). Abbenbroek is omstreeks 1200 ontstaan langs de rivier Bernisse op het eiland Voorne. Abbenbroek ligt ongeveer 4 kilometer ten westen van Spijkenisse en 2,5 kilometer ten zuiden van Heenvliet.

Zwijndrecht ligt in de Zwijndrechtse Waard (een deel van het eiland IJsselmonde) en grenst aan de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht en aan de rivieren Noord en Oude Maas. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen.