Select Page

Catering Geervliet

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Geervliet de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Geervliet haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Geervliet van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Geervliet kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Geervliet verzorgt HiP Catering Geervliet ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Geervliet is uw partner!

Catering Geervliet

Buffet Geervliet

Bent u op zoek naar een buffet in Geervliet? HiP Catering Geervliet verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Geervliet. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Geervliet. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Geervliet

BBQ Geervliet

Bent u op zoek naar een BBQ in Geervliet? HiP Catering Geervliet verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Geervliet, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Geervliet staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Geervliet

Borrel Geervliet

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Geervliet, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Geervliet, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Geervliet

Lunch Geervliet

Wilt u een lunch bestellen in Geervliet? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Geervliet.
Of het nou een luxe lunch in Geervliet betreft of een gewone lunch in Geervliet, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Geervliet tot een walking lunch in Geervliet, wij zijn uw partner!

Stretchtent Geervliet

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Geervliet huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Geervliet aan het juiste adres.

Catering Geervliet
Catering Geervliet

Over Geervliet

Geervliet is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, in de huidige gemeente Nissewaard ten zuiden van het Rotterdamse Botlekgebied, op het (voormalige) eiland Putten, tegenwoordig deel van Voorne-Putten. Het aantal inwoners bedraagt 1.620 (2021).

Geervliet was in het verleden een stad.