Select Page

Catering Zwartewaal

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zwartewaal de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zwartewaal haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zwartewaal van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zwartewaal kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zwartewaal verzorgt HiP Catering Zwartewaal ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zwartewaal is uw partner!

Catering Zwartewaal

Buffet Zwartewaal

Bent u op zoek naar een buffet in Zwartewaal? HiP Catering Zwartewaal verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zwartewaal. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zwartewaal. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zwartewaal

BBQ Zwartewaal

Bent u op zoek naar een BBQ in Zwartewaal? HiP Catering Zwartewaal verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zwartewaal, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zwartewaal staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zwartewaal

Borrel Zwartewaal

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zwartewaal, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zwartewaal, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zwartewaal

Lunch Zwartewaal

Wilt u een lunch bestellen in Zwartewaal? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zwartewaal.
Of het nou een luxe lunch in Zwartewaal betreft of een gewone lunch in Zwartewaal, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zwartewaal tot een walking lunch in Zwartewaal, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zwartewaal

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zwartewaal huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zwartewaal aan het juiste adres.

Catering Zwartewaal
Catering Zwartewaal

Over Zwartewaal

Zwartewaal is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Voorne aan Zee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1.905 inwoners (2021). In 1351 vond hier de Slag bij Zwartewaal plaats.

De gemeente Zwartewaal werd ingesteld tijdens het Eerste Franse Keizerrijk op 1 januari 1812, als gevolg van de invoering in 1811 van de Franse Gemeentewet. Bij de instelling op 21 november 1813 van het Soeverein vorstendom der Verenigde Nederlanden werd de bestaande gemeentelijke indeling overgenomen.

Op 1 januari 1980 werden de gemeenten Vierpolders en Zwartewaal toegevoegd aan de gemeente Brielle.