Select Page

Catering Heenvliet

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Heenvliet de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Heenvliet haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Heenvliet van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Heenvliet kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Heenvliet verzorgt HiP Catering Heenvliet ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Heenvliet is uw partner!

Catering Heenvliet

Buffet Heenvliet

Bent u op zoek naar een buffet in Heenvliet? HiP Catering Heenvliet verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Heenvliet. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Heenvliet. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Heenvliet

BBQ Heenvliet

Bent u op zoek naar een BBQ in Heenvliet? HiP Catering Heenvliet verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Heenvliet, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Heenvliet staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Heenvliet

Borrel Heenvliet

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Heenvliet, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Heenvliet, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Heenvliet

Lunch Heenvliet

Wilt u een lunch bestellen in Heenvliet? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Heenvliet.
Of het nou een luxe lunch in Heenvliet betreft of een gewone lunch in Heenvliet, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Heenvliet tot een walking lunch in Heenvliet, wij zijn uw partner!

Stretchtent Heenvliet

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Heenvliet huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Heenvliet aan het juiste adres.

Catering Heenvliet
Catering Heenvliet

Over Heenvliet

Heenvliet is een plaats met stadsrechten in de Nederlandse gemeente Nissewaard op het dubbeleiland Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. De plaats telde per 1 januari 2021 2.475 inwoners en per 1 juli 2011 1063 woningen.

Heenvliet verkreeg stadsrechten in 1469. In de plaats staat de historische ruïne van kasteel Ravesteyn, ofwel kasteel Heenvliet.

Het marktplein is in oude staat bewaard gebleven.