Select Page

Catering Nieuwland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuwland verzorgt HiP Catering Nieuwland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwland is uw partner!

Catering Nieuwland

Buffet Nieuwland

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwland? HiP Catering Nieuwland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwland

BBQ Nieuwland

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwland? HiP Catering Nieuwland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwland

Borrel Nieuwland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwland

Lunch Nieuwland

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwland.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwland betreft of een gewone lunch in Nieuwland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwland tot een walking lunch in Nieuwland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwland aan het juiste adres.

Catering Nieuwland
Catering Nieuwland

Over Nieuwland

Nieuwland is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het telt in 2021 ongeveer 1.020 inwoners. Het dorp is in 1025 gesticht door Jan van Arkel. Tot het jaar 1725 werd Nieuwland Nouland genoemd. Vernoemd naar de polders Kort en Lang Nouland. Het is niet bekend waar de naam Nouland vandaan komt.

Bij de vorming van de gemeentes op 1 januari 1812 werd Nieuwland bij de gemeente Meerkerk gevoegd. Op 1 april 1812 werd de zelfstandige gemeente Nieuwland afgesplitst van Meerkerk. Op 1 januari 1986 werd Nieuwland bij de nieuwe gemeente Zederik gevoegd, die op 1 januari 2019 opging in de gemeente Vijfheerenlanden. Vanaf dat moment lag Nieuwland niet meer in provincie Zuid-Holland, maar in Utrecht.

De Nederlands Hervormde kerk van Nieuwland is vermoedelijk ook rond het jaar 1025 gebouwd. In 1982 is deze grondig gerestaureerd. Het kerkorgel is gebouwd door bouwmeester Frederik Kruse in 1905.