Select Page

Catering Alblasserdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Alblasserdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Alblasserdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Alblasserdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Alblasserdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Alblasserdam verzorgt HiP Catering Alblasserdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Alblasserdam is uw partner!

Catering Alblasserdam

Buffet Alblasserdam

Bent u op zoek naar een buffet in Alblasserdam ? HiP Catering Alblasserdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Alblasserdam . Een andere mogelijkheid is…walking dinner Alblasserdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Alblasserdam

BBQ Alblasserdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Alblasserdam ? HiP Catering Alblasserdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Alblasserdam , maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Alblasserdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Alblasserdam

Borrel Alblasserdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Alblasserdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Alblasserdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Alblasserdam

Lunch Alblasserdam

Wilt u een lunch bestellen in Alblasserdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Alblasserdam.
Of het nou een luxe lunch in Alblasserdam betreft of een gewone lunch in Alblasserdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Alblasserdam tot een walking lunch in Alblasserdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Alblasserdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Alblasserdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Alblasserdam aan het juiste adres.

Catering Alblasserdam
Catering Alblasserdam

Over Alblasserdam

Alblasserdam is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, behoudens de buurtschap Kortland. De gemeente telt 20.129 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 10,06 km², waarvan 8,78 km² land en 1,28 km² water (31 januari 2022, Bron: CBS).