Select Page

Catering Hendrik-ido-Ambacht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hendrik-ido-Ambacht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hendrik-ido-Ambacht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hendrik-ido-Ambacht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hendrik-ido-Ambacht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hendrik-ido-Ambacht verzorgt HiP Catering Hendrik-ido-Ambacht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hendrik-ido-Ambacht is uw partner!

Catering Hendrik-ido-Ambacht

Buffet Hendrik-ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een buffet in Hendrik-ido-Ambacht? HiP Catering Hendrik-ido-Ambacht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hendrik-ido-Ambacht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hendrik-ido-Ambacht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hendrik-ido-Ambacht

BBQ Hendrik-ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een BBQ in Hendrik-ido-Ambacht? HiP Catering Hendrik-ido-Ambacht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hendrik-ido-Ambacht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hendrik-ido-Ambacht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hendrik-ido-Ambacht

Borrel Hendrik-ido-Ambacht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hendrik-ido-Ambacht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hendrik-ido-Ambacht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hendrik-ido-Ambacht

Lunch Hendrik-ido-Ambacht

Wilt u een lunch bestellen in Hendrik-ido-Ambacht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hendrik-ido-Ambacht.
Of het nou een luxe lunch in Hendrik-ido-Ambacht betreft of een gewone lunch in Hendrik-ido-Ambacht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hendrik-ido-Ambacht tot een walking lunch in Hendrik-ido-Ambacht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hendrik-ido-Ambacht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hendrik-ido-Ambacht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hendrik-ido-Ambacht aan het juiste adres.

Catering Hendrik-ido-Ambacht
Catering Hendrik-ido-Ambacht

Over Hendrik-ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hendrik-Ido-Ambacht ligt, met uitzondering van de Crezéepolder, in de Zwijndrechtse Waard, een deel van IJsselmonde.

Hendrik-Ido-Ambacht grenst in het noorden aan de dode rivierarm het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Buurgemeenten zijn Ridderkerk dat noordwestelijk en Zwijndrecht dat zuidwestelijk van Hendrik-Ido-Ambacht is gelegen alsmede Alblasserdam en Papendrecht die beide aan de andere kant van de Noord zijn gesitueerd.

Er zijn sinds 1939 een brug over de Noord en sinds 1991 een tunnel (genaamd Noordtunnel) voor de A15 naar Alblasserdam. Het traject van de Betuweroute door Hendrik-Ido-Ambacht ligt ondergronds. Deze tunnel loopt door de nieuwbouwwijk De Volgerlanden, een wijk met 4700 woningen. Door deze wijk is het inwonertal van Hendrik-Ido-Ambacht bijna verdubbeld en gaat de bebouwde kom van Hendrik-Ido-Ambacht naadloos over in die van het naastliggende Zwijndrecht.