Select Page

Catering Kinderdijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Kinderdijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Kinderdijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Kinderdijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Kinderdijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Kinderdijk verzorgt HiP Catering Kinderdijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Kinderdijk is uw partner!

Catering Kinderdijk

Buffet Kinderdijk

Bent u op zoek naar een buffet in Kinderdijk? HiP Catering Kinderdijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Kinderdijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Kinderdijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Kinderdijk

BBQ Kinderdijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Kinderdijk? HiP Catering Kinderdijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Kinderdijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Kinderdijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Kinderdijk

Borrel Kinderdijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Kinderdijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Kinderdijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Kinderdijk

Lunch Kinderdijk

Wilt u een lunch bestellen in Kinderdijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Kinderdijk.
Of het nou een luxe lunch in Kinderdijk betreft of een gewone lunch in Kinderdijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Kinderdijk tot een walking lunch in Kinderdijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Kinderdijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Kinderdijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Kinderdijk aan het juiste adres.

Catering Kinderdijk
Catering Kinderdijk

Over Kinderdijk

Kinderdijk is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Molenlanden. Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens. De voornaamste bedrijvigheid bestaat uit scheepsbouw.

Kinderdijk werd door twee besturen tegen het water beschermd, de Overwaard (aan de oostkant van de Middelkade) en de Nederwaard (aan de westkant van de Middelkade). De Nederwaard bouwde in 1738 acht molens, stenen grondzeilers. De tweede molen is toegankelijk voor het publiek. De Overwaard bouwde in 1740 ook acht molens, dit waren achtkante grondzeilers.

Kinderdijk was, in 1886, de eerste Nederlandse plaats met een elektriciteitsvoorziening. De elektriciteit werd opgewekt in Kinderdijk door de eerste elektriciteitscentrale van Nederland, ontworpen en gebouwd door Willem Benjamin Smit, tevens een van de oprichters van Electrisch-Licht-Machinen Fabriek Willem Smit & Co.