Select Page

Catering Nieuw Lekkerland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuw Lekkerland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuw Lekkerland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuw Lekkerland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuw Lekkerland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuw Lekkerland verzorgt HiP Catering Nieuw Lekkerland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuw Lekkerland is uw partner!

Catering Nieuw Lekkerland

Buffet Nieuw Lekkerland

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuw Lekkerland? HiP Catering Nieuw Lekkerland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuw Lekkerland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuw Lekkerland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuw Lekkerland

BBQ Nieuw Lekkerland

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuw Lekkerland? HiP Catering Nieuw Lekkerland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuw Lekkerland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuw Lekkerland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuw Lekkerland

Borrel Nieuw Lekkerland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuw Lekkerland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuw Lekkerland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuw Lekkerland

Lunch Nieuw Lekkerland

Wilt u een lunch bestellen in Nieuw Lekkerland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuw Lekkerland.
Of het nou een luxe lunch in Nieuw Lekkerland betreft of een gewone lunch in Nieuw Lekkerland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuw Lekkerland tot een walking lunch in Nieuw Lekkerland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuw Lekkerland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuw Lekkerland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuw Lekkerland aan het juiste adres.

Catering Nieuw Lekkerland
Catering Nieuw Lekkerland

Over Nieuw Lekkerland

Nieuw-Lekkerland is een plaats in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ten zuiden van de rivier de Lek en in het noordwesten van de Alblasserwaard gelegen. Tot 1 januari 2013 was Nieuw-Lekkerland een zelfstandige gemeente. Het aantal inwoners bedroeg in 2021 8.445 inwoners.

Het plaatselijk dialect dat er wordt gesproken, duidt men aan als Nieuw-Lekkerlands en valt onder het West-Alblasserwaards.