Select Page

Catering Oostendam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oostendam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oostendam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oostendam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oostendam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Oostendam verzorgt HiP Catering Oostendam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oostendam is uw partner!

Catering Oostendam

Buffet Oostendam

Bent u op zoek naar een buffet in Oostendam? HiP Catering Oostendam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oostendam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oostendam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oostendam

BBQ Oostendam

Bent u op zoek naar een BBQ in Oostendam? HiP Catering Oostendam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oostendam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oostendam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oostendam

Borrel Oostendam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oostendam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oostendam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oostendam

Lunch Oostendam

Wilt u een lunch bestellen in Oostendam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oostendam.
Of het nou een luxe lunch in Oostendam betreft of een gewone lunch in Oostendam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oostendam tot een walking lunch in Oostendam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oostendam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oostendam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oostendam aan het juiste adres.

Catering Oostendam
Catering Oostendam

Over Oostendam

Oostendam is een dorp behorende tot de gemeente Ridderkerk, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 635 inwoners (2022). Het ontstaan van Oostendam ligt in 1332 toen Graaf Willem III het Waaltje liet afdammen.

Oostendam ligt betrekkelijk geïsoleerd ten opzichte van de rest van de gemeente Ridderkerk, net ten zuiden van de A15 en ten westen van de rivier de Noord; de bewoners zijn dan ook vooral georiënteerd op het naburige Hendrik-Ido-Ambacht; tot 1855 behoorde het dorp tot die gemeente. Aan de Pruimendijk bevindt zich in dit dorp een klein kerkgebouwtje, de Immanuëlkapel.