Select Page

Catering Hazerswoude-Rijndijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hazerswoude-Rijndijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hazerswoude-Rijndijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hazerswoude-Rijndijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hazerswoude-Rijndijk verzorgt HiP Catering Hazerswoude-Rijndijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hazerswoude-Rijndijk is uw partner!

Catering Hazerswoude-Rijndijk

Buffet Hazerswoude-Rijndijk

Bent u op zoek naar een buffet in Hazerswoude-Rijndijk? HiP Catering Hazerswoude-Rijndijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hazerswoude-Rijndijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hazerswoude-Rijndijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hazerswoude-Rijndijk

BBQ Hazerswoude-Rijndijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Hazerswoude-Rijndijk? HiP Catering Hazerswoude-Rijndijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hazerswoude-Rijndijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hazerswoude-Rijndijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hazerswoude-Rijndijk

Borrel Hazerswoude-Rijndijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hazerswoude-Rijndijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hazerswoude-Rijndijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hazerswoude-Rijndijk

Lunch Hazerswoude-Rijndijk

Wilt u een lunch bestellen in Hazerswoude-Rijndijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hazerswoude-Rijndijk.
Of het nou een luxe lunch in Hazerswoude-Rijndijk betreft of een gewone lunch in Hazerswoude-Rijndijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hazerswoude-Rijndijk tot een walking lunch in Hazerswoude-Rijndijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hazerswoude-Rijndijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hazerswoude-Rijndijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hazerswoude-Rijndijk aan het juiste adres.

Catering Hazerswoude-Rijndijk
Catering Hazerswoude-Rijndijk

Over Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk is een dorp in de Nederlandse gemeente Alphen aan den Rijn en ligt in de provincie Zuid-Holland. Boeren uit het dorp verkregen door het bouwen van dijken en baggeren een belangrijke grondstof: turf. Rond de 16e eeuw veroorzaakte de turfwinning dat het dorp omringd werd door water. Omdat de bouw- en weidegronden veranderd waren in veenplassen vertrokken de meeste mensen.

Het dorp bezat tot 1965 aan de Rijndijk de zogenaamde Rembrandtmolen; hier zou Harmen Gerritsz van Rijn (1569-1630) gewoond hebben, de vader van de schilder Rembrandt van Rijn. Delen van de deze molen zijn in 1926 gebruikt voor restauratie van de molen ‘t Vosje te Kilder, die sindsdien eveneens Rembrandtmolen wordt genoemd.

Tot 1 januari 2014 behoorde Hazerswoude-Rijndijk tot de gemeente Rijnwoude, sindsdien behoort het tot de fusiegemeente Alphen aan den Rijn.