Select Page

Catering Woubrugge

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Woubrugge de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Woubrugge haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Woubrugge van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Woubrugge kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Woubrugge verzorgt HiP Catering Woubrugge ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Woubrugge is uw partner!

Catering Woubrugge

Buffet Woubrugge

Bent u op zoek naar een buffet in Woubrugge? HiP Catering Woubrugge verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Woubrugge. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Woubrugge. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Woubrugge

BBQ Woubrugge

Bent u op zoek naar een BBQ in Woubrugge? HiP Catering Woubrugge verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Woubrugge, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Woubrugge staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Woubrugge

Borrel Woubrugge

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Woubrugge, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Woubrugge, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Woubrugge

Lunch Woubrugge

Wilt u een lunch bestellen in Woubrugge? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Woubrugge.
Of het nou een luxe lunch in Woubrugge betreft of een gewone lunch in Woubrugge, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Woubrugge tot een walking lunch in Woubrugge, wij zijn uw partner!

Stretchtent Woubrugge

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Woubrugge huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Woubrugge aan het juiste adres.

Catering Woubrugge
Catering Woubrugge

Over Woubrugge

Woubrugge is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt circa 10 km ten oosten van Leiden.

Tot begin 19e eeuw stond het gebied rond het dorp Woubrugge bekend als de ‘Heerlijkheid van Esselijkerwoude en Heer-Jacobswoude’. Toen in 1811 de gemeente als bestuursvorm werd ingevoerd, werd Woubrugge een zelfstandige gemeente met hetzelfde gebied als deze heerlijkheid. In 1855 werd Hoogmade aan Woubrugge toegevoegd. Als een gemeente met twee dorpen bleef Woubrugge bestaan tot 1 januari 1991. Op die datum fuseerden de gemeenten Woubrugge, Rijnsaterwoude en Leimuiden tot Jacobswoude. De nieuwe gemeente was genoemd naar het verdwenen dorp Jacobswoude. Achttien jaar later, op 1 januari 2009 werd deze gemeente samengevoegd met de gemeente Alkemade. Ze vormen vanaf die datum de gemeente Kaag en Braassem.