Select Page

Catering Ammerstol

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ammerstol de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ammerstol haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ammerstol van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ammerstol kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ammerstol verzorgt HiP Catering Ammerstol ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ammerstol is uw partner!

Catering Ammerstol

Buffet Ammerstol

Bent u op zoek naar een buffet in Ammerstol? HiP Catering Ammerstol verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ammerstol. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ammerstol. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ammerstol

BBQ Ammerstol

Bent u op zoek naar een BBQ in Ammerstol? HiP Catering Ammerstol verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ammerstol, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ammerstol staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ammerstol

Borrel Ammerstol

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ammerstol, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ammerstol, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ammerstol

Lunch Ammerstol

Wilt u een lunch bestellen in Ammerstol? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ammerstol.
Of het nou een luxe lunch in Ammerstol betreft of een gewone lunch in Ammerstol, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ammerstol tot een walking lunch in Ammerstol, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ammerstol

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ammerstol huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ammerstol aan het juiste adres.

Catering Ammerstol
Catering Ammerstol

Over Ammerstol

Ammerstol is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1.715 inwoners (2021) en ligt aan de noordkant van de rivier de Lek in de Krimpenerwaard.

De naam Ammerstol (Ammers-tol) komt van de tol (in het Latijn: Theloneum de Ambers), dat was de plaats waar tolbelasting werd geheven. Ammerstol kreeg in 1322 stadsrechten maar omdat dit te duur werd bevonden bleef Ammerstol toch een dorp. De economie dreef in die tijd op de zalmhandel. In Ammerstol was een visafslag die in het begin van de 15e eeuw naar de naburige stad Schoonhoven werd verplaatst; in de 18e eeuw kwam de visafslag weer terug. Tevens waren er veel mandenmakers actief. Later bloeide Schoonhoven uit tot een stad omdat Ammerstol zijn stadsrechten niet benutte. Toen er op de Lek geen zalm meer was (jaren 1920) werden de activiteiten verplaatst en kwamen er veel grondwerkers in het dorp. In 1985 ging Ammerstol op in de gemeente Bergambacht. Op 7 en 8 februari 2012 organiseerde de Ammerstolse IJsclub Vooruitgang het Nederlands Kampioenschap Allround op natuurijs, voor het eerst sinds 1964. Tot en met 31 december 2014 was Ammerstol onderdeel van de gemeente Bergambacht. Op 1 januari 2015 ging de plaats samen met de gemeente op in de gemeente Krimpenerwaard.