Select Page

Catering Schoonhoven

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Schoonhoven de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Schoonhoven haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Schoonhoven van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Schoonhoven kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Schoonhoven verzorgt HiP Catering Schoonhoven ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Schoonhoven is uw partner!

Catering Schoonhoven

Buffet Schoonhoven

Bent u op zoek naar een buffet in Schoonhoven? HiP Catering Schoonhoven verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Schoonhoven. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Schoonhoven. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Schoonhoven

BBQ Schoonhoven

Bent u op zoek naar een BBQ in Schoonhoven? HiP Catering Schoonhoven verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Schoonhoven, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Schoonhoven staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Schoonhoven

Borrel Schoonhoven

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Schoonhoven, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Schoonhoven, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Schoonhoven

Lunch Schoonhoven

Wilt u een lunch bestellen in Schoonhoven? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Schoonhoven.
Of het nou een luxe lunch in Schoonhoven betreft of een gewone lunch in Schoonhoven, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Schoonhoven tot een walking lunch in Schoonhoven, wij zijn uw partner!

Stretchtent Schoonhoven

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Schoonhoven huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Schoonhoven aan het juiste adres.

Catering Schoonhoven
Catering Schoonhoven

Over Schoonhoven

Schoonhoven is een stad in de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 2015 was het een zelfstandige gemeente.

In 2021 telde Schoonhoven 13.230 inwoners, waarvan 6.255 (49%) mannen en 6.435 (51%) vrouwen. Schoonhoven heeft een oppervlakte van 6,96 km² (waarvan 0,67 km² water). Voor het opgaan in de gemeente Krimpenerwaard was de gemeente Schoonhoven hiermee qua oppervlakte de kleinste gemeente van Nederland. Binnen de voormalige gemeentegrenzen lag ook de dorpskern van Willige Langerak en een deel van de buurtschap Bovenberg. Met ruim 13.000 inwoners telt Schoonhoven de meeste inwoners binnen de gemeente Krimpenerwaard.