Select Page

Catering Groot-Ammers

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Groot-Ammers de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Groot-Ammers haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Groot-Ammers van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Groot-Ammers kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Groot-Ammers verzorgt HiP Catering Groot-Ammers ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Groot-Ammers is uw partner!

Catering Groot-Ammers

Buffet Groot-Ammers

Bent u op zoek naar een buffet in Groot-Ammers? HiP Catering Groot-Ammers verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Groot-Ammers. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Groot-Ammers. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Groot-Ammers

BBQ Groot-Ammers

Bent u op zoek naar een BBQ in Groot-Ammers? HiP Catering Groot-Ammers verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Groot-Ammers, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Groot-Ammers staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Groot-Ammers

Borrel Groot-Ammers

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Groot-Ammers, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Groot-Ammers, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Groot-Ammers

Lunch Groot-Ammers

Wilt u een lunch bestellen in Groot-Ammers? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Groot-Ammers.
Of het nou een luxe lunch in Groot-Ammers betreft of een gewone lunch in Groot-Ammers, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Groot-Ammers tot een walking lunch in Groot-Ammers, wij zijn uw partner!

Stretchtent Groot-Ammers

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Groot-Ammers huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Groot-Ammers aan het juiste adres.

Catering Groot-Ammers
Catering Groot-Ammers

Over Groot-Ammers

Groot-Ammers is een dorp ongeveer drie kilometer ten zuidwesten van Schoonhoven in de Nederlandse gemeente Molenlanden, aan de Lek. Groot-Ammers ligt in de landstreek Alblasserwaard. Ammers, Ammer of Amer betekende vroeger: waterloop. Groot-Ammers ontstond waar een veenriviertje uitmondde in de Lek. Het voorvoegsel “Groot” is toegevoegd ter onderscheid van Klein-Ammers of Ammerstol, aan de noordzijde van de Lek.