Select Page

Catering Bergambacht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bergambacht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bergambacht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bergambacht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bergambacht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Bergambacht verzorgt HiP Catering Bergambacht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bergambacht is uw partner!

Catering Bergambacht

Buffet Bergambacht

Bent u op zoek naar een buffet in Bergambacht? HiP Catering Bergambacht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bergambacht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bergambacht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bergambacht

BBQ Bergambacht

Bent u op zoek naar een BBQ in Bergambacht? HiP Catering Bergambacht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bergambacht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bergambacht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Bergambacht

Borrel Bergambacht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bergambacht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bergambacht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bergambacht

Lunch Bergambacht

Wilt u een lunch bestellen in Bergambacht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bergambacht.
Of het nou een luxe lunch in Bergambacht betreft of een gewone lunch in Bergambacht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bergambacht tot een walking lunch in Bergambacht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bergambacht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bergambacht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bergambacht aan het juiste adres.

Catering Bergambacht
Catering Bergambacht

Over Bergambacht

Bergambacht is een dorp en voormalige gemeente in de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In 2018 telde de plaats Bergambacht 5.080 inwoners, waarvan 2.490 (49%) mannen en 2.590 (51%) vrouwen. Inclusief buitengebied bevat Bergambacht 7.030 inwoners (2021). Bergambacht heeft een oppervlakte van 38,18 km² (waarvan 2,67 km² water). Binnen de voormalige gemeentegrenzen lagen ook de dorpskernen van Ammerstol en Berkenwoude. In 2018 telde de voormalige gemeente Bergambacht (inclusief Ammerstol en Berkenwoude) 8.485 inwoners, waarvan 5.080 in de plaats Bergambacht (60%).