Select Page

Catering Graafland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Graafland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Graafland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Graafland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Graafland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Graafland verzorgt HiP Catering Graafland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Graafland is uw partner!

Catering Graafland

Buffet Graafland

Bent u op zoek naar een buffet in Graafland? HiP Catering Graafland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Graafland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Graafland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Graafland

BBQ Graafland

Bent u op zoek naar een BBQ in Graafland? HiP Catering Graafland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Graafland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Graafland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Graafland

Borrel Graafland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Graafland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Graafland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Graafland

Lunch Graafland

Wilt u een lunch bestellen in Graafland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Graafland.
Of het nou een luxe lunch in Graafland betreft of een gewone lunch in Graafland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Graafland tot een walking lunch in Graafland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Graafland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Graafland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Graafland aan het juiste adres.

Catering Graafland
Catering Graafland

Over Graafland

Graafland is een buurtschap in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het ligt in het noorden van de gemeente tussen Groot-Ammers en Langerak.