Select Page

Catering Hoornaar

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hoornaar de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hoornaar haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hoornaar van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hoornaar kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hoornaar verzorgt HiP Catering Hoornaar ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hoornaar is uw partner!

Catering Hoornaar

Buffet Hoornaar

Bent u op zoek naar een buffet in Hoornaar? HiP Catering Hoornaar verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hoornaar. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hoornaar. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hoornaar

BBQ Hoornaar

Bent u op zoek naar een BBQ in Hoornaar? HiP Catering Hoornaar verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hoornaar, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hoornaar staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hoornaar

Borrel Hoornaar

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hoornaar, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hoornaar, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hoornaar

Lunch Hoornaar

Wilt u een lunch bestellen in Hoornaar? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hoornaar.
Of het nou een luxe lunch in Hoornaar betreft of een gewone lunch in Hoornaar, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hoornaar tot een walking lunch in Hoornaar, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hoornaar

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hoornaar huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hoornaar aan het juiste adres.

Catering Hoornaar
Catering Hoornaar

Over Hoornaar

Hoornaar is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, en telt 1.910 inwoners (1 januari 2021). Het dorp ligt in de Alblasserwaard, ten noorden van de rivier de Merwede, ten zuiden van de rivier de Lek en ten westen van het Merwedekanaal. Door Hoornaar stromen het veenriviertje de Kromme Giessen en de boezem de Vort. Langs Hoornaar stroomt de veenrivier de Giessen.