Select Page

Catering Hoogblokland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hoogblokland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hoogblokland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hoogblokland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hoogblokland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hoogblokland verzorgt HiP Catering Hoogblokland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hoogblokland is uw partner!

Catering Hoogblokland

Buffet Hoogblokland

Bent u op zoek naar een buffet in Hoogblokland? HiP Catering Hoogblokland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hoogblokland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hoogblokland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hoogblokland

BBQ Hoogblokland

Bent u op zoek naar een BBQ in Hoogblokland? HiP Catering Hoogblokland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hoogblokland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hoogblokland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hoogblokland

Borrel Hoogblokland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hoogblokland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hoogblokland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hoogblokland

Lunch Hoogblokland

Wilt u een lunch bestellen in Hoogblokland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hoogblokland.
Of het nou een luxe lunch in Hoogblokland betreft of een gewone lunch in Hoogblokland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hoogblokland tot een walking lunch in Hoogblokland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hoogblokland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hoogblokland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hoogblokland aan het juiste adres.

Catering Hoogblokland
Catering Hoogblokland

Over Hoogblokland

Hoogblokland is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt in de Alblasserwaard, ten noorden van de stad Gorinchem en tussen de plaatsen Hoornaar en Arkel. Hoogblokland heeft 1.410 inwoners (2021). Tot 1986 was Hoogblokland een zelfstandige gemeente. In dat jaar werd de plaats aan de gemeente Giessenlanden toegevoegd. Sinds 2019 is het onderdeel van de gemeente Molenlanden.

Hoogblokland ligt gedeeltelijk langs de Bazeldijk, een weg die werd aangelegd door Keizer Napoleon. Het andere deel van het dorp ligt op en aan de zanddonken, die hier veel te vinden zijn. Net als Hoornaar heeft Hoogblokland de lintbebouwing grotendeels behouden.