Select Page

Catering Smitshoek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Smitshoek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Smitshoek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Smitshoek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Smitshoek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Smitshoek verzorgt HiP Catering Smitshoek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Smitshoek is uw partner!

Catering Smitshoek

Buffet Smitshoek

Bent u op zoek naar een buffet in Smitshoek? HiP Catering Smitshoek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Smitshoek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Smitshoek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Smitshoek

BBQ Smitshoek

Bent u op zoek naar een BBQ in Smitshoek? HiP Catering Smitshoek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Smitshoek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Smitshoek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Smitshoek

Borrel Smitshoek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Smitshoek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Smitshoek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Smitshoek

Lunch Smitshoek

Wilt u een lunch bestellen in Smitshoek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Smitshoek.
Of het nou een luxe lunch in Smitshoek betreft of een gewone lunch in Smitshoek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Smitshoek tot een walking lunch in Smitshoek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Smitshoek​

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Smitshoek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Smitshoek aan het juiste adres.

Catering Smitshoek
Catering Smitshoek

Over Smitshoek

Smitshoek is een woonwijk van de gemeente Barendrecht in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tevens valt het voor een klein deel onder Rhoon. De wijk was vroeger een dorp, maar heeft echter het dorpse karakter behouden door de dijkbebouwing aan weerszijden van de A15. Smitshoek heeft de postcode van Barendrecht en Rhoon.

Smitshoek dankt haar naam aan de smid, die zich lang geleden vestigde op de hoek van de Charloise Lagedijk en Smitshoekseweg.

Sinds 1960 heeft Smitshoek haar eigen voetbalvereniging VV Smitshoek.